Fyll i din e-postadress för gratis uppdateringar om Bälinge IF INAKTIV P-00 fotboll

19 augusti 2012
19:00

Gimo IF FK

Referat: Bälinge IF P 99 svart - Gimo IF FK

Sista matchen denna vecka då vi spelat 7 matcher på 9 dagar. Vi inleder starkt och tar ledningen genom ett långskott från Johannes. Vi har ett flertal klara målchanser men får inte in bollen utan istället gör Gimo 1-1. Innan halvlek lyckas Victor äntligen få in ledningsmålet.
Vi fortsätter att ha chanser i andra halvlek så kvitteringen som kommer på straff kanske inte var helt rättvis. Direkt på avspark går vi dock till anfall och Victor sätter sitt andra mål för kvällen; i anfallet efter utökar Jamie till 4-2. Det känns stabilt och vi har flera chanser att utöka men igen kämpar sig Gimo in i matchen med ett 4-3 mål. I matchens slutminuter forcerar Gimo ordentligt och lycks med minuten kvar att kvittera. Grabbarna anfaller direkt på avspark och efter ett långskott från Alx N kan Fredrik trycka in 5-4 med sekunde kvar.
Det blev till slut en riktig nervpärs men vi vinner. Extra stort tack till de 3 grabbarna från 01 (Jamie, Fredrik och Lucas) som är med och bidrar till vinsten.

ons 16 maj 2012, 19:00 Gimo IF FK - Bälinge IF P 99 svart 1 - 6